Services & Diensten

Computer

Heeft u regelmatig last van foutmeldingen? Of start de computer heel traag op? Dit is erg vervelend, maar gelukkig kan ik deze, en nog vele andere computerproblemen voor u oplossen. Ook schoon ik de computer op zodat deze weer als vanouds werkt.

E-mail

Problemen met de e-mail? Ik help u bij al uw e-mail problemen, bijvoorbeeld wanneer u geen e-mail kunt versturen of ontvangen. Of wanneer u een e-mail adres wilt instellen of overzetten.

Internet

Is het internet traag of hapert deze constant? Ik ga na wat het probleem is, en ik los deze zorgvuldig op. Dit geldt voor beide WiFi en bekabelde verbindingen.

Telefoon

Ervaart u problemen met de telefoon? Of wilt u juist iets instellen of wijzigen? Ik sta klaar voor al uw vragen en problemen.

Televisie

Problemen met uw televisie? Ik ga opzoek naar het probleem, en los deze zorgvuldig op zodat u gerust weer The Voice, Voetbal of Netflix kunt kijken.

Tablet

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw tablet? Bijvoorbeeld met het instellen of updaten? Ik sta klaar voor al uw vragen en problemen.

Printer

Heeft u problemen met de printer? Bijvoorbeeld met het printen of het inscannen van een document? Printer problemen zijn lastig zelf op te lossen. Daarom zoek ik zorgvuldig het probleem, en verhelp ik deze.
En natuurlijk Alle andere apparaten waarmee u hulp nodig heeft...

Digitale APK

Net zoals bij een auto heeft een computer ook wel eens een beurt nodig. Er zijn bestanden die ophopen, programma's die niet gebruikt worden en wellicht een virus die op de achtergrond draait. Met de APK wordt de computer van A tot Z opgeschoond en opgeruimd.

Cyberveiligheidscheck

Computers komen helaas ook in de handen van mensen die kwade bedoelingen hebben. Daarom is het belangrijk dat u goed beschermt bent. Met de Cyberveiligheidscheck ga ik uw apparaten langs om te kijken of de beveiliging verbetert kan worden.

Privé Les

Met mijn ervaring in het geven van computerles aan mensen van jong en oud, sta ik open voor al uw vragen. Dit kan gaan over een apparaat of programma, of bijvoorbeeld over een kabel of monitor.

Koop Advies

Het kan zijn dat het tijd is voor een nieuwe aanschaf. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat het apparaat dusdanig verouderd is, dat deze niet meer naar toebehoren functioneert, of wanneer een apparaat niet meer te fixen is. Ik sta klaar om samen met u een gepast product uit te kiezen zodat u weer een van start kan gaan met uw werkzaamheden.